+31 416 34 07 36 service@allpro.nl

Back to work! – Opstarten na de bouwvak

allpro-back-to-work-maandag-na-bouwvak

Back to work! – Opstarten na de bouwvak

14 augustus 2020

Welkom terug bij Allpro! Wij hopen dat iedereen een goede bouwvak heeft gehad, en hopelijk ook wat heeft kunnen genieten van de zon. Vanaf maandag na onze zomervakantie  (week 34) staan wij weer met volle kracht voor u klaar.  Bij deze een korte update om u van benodigde informatie te voorzien. Heeft u aanvullende vragen, stuur ze in via service@allpro.nl.

 

services

Even opstarten

Wij gaan maandag direct van start met de werkvoorbereiding en met de productie van de bestellingen. Deze worden zo ingepland dat de capaciteit van onze fabriek tot het maximum wordt benut. De eerste dagen van week 34 zullen wij dus de bestellingen die al bij ons binnen zijn zo snel mogelijk realiseren. Houd daarom nauwlettend de gereedmelding in de gaten. Deze ontvangt u op het emailadres waarmee de bestelling is geplaatst.

 

wat wordt de levertijd

Van mijn bestelling

Dat is uiteraard afhankelijk van de complexiteit en grootte van de order. Zodra jouw bestelling bij ons binnenkomt, wordt deze geregistreerd in ons systeem. De afdeling werkvoorbereiding prepareert de order voor het machinepark, deze wordt ingepland voor productie en vervolgens gaat deze de fabriek in. Houdt de gereedmelding van het materiaal in de gaten. Mochten er tussentijds vragen zijn, bel ons gerust. Met het bestelnummer kunnen wij u snel assisteren.

 

#samensterk

Omgaan met Corona na de bouwvak

Iedereen wordt geacht zich aan de maatregelen te houden zoals gesteld door het RIVM. Houd afstand, schud geen handen en blijf thuis bij klachten. Op ons terrein zijn de regels ook te vinden en na te lezen. U kunt ze ook hier bekijken.

bestellingen

Ophalen

Neem voor het ophalen van uw bestelling altijd uw ordernummer mee. Zo kan ons team u effectief assisteren bij het ophalen van de order. Houd alstublieft hier ook rekening met de anderhalve meter afstand. Let op: Wij verzoeken u vriendelijk, doch dringend, niet de fabriek te betreden. Zorg ervoor dat uw chauffeur op de hoogte is van de bedrijfsnaam. Zo kunnen onze mensen u goed assisteren. 

 

Wij hebben er vertrouwen in dat we deze periode samen goed doorkomen.

Aanvullende informatie over bestellen vindt u hier.

 

#SamenSterk

 

Meer nieuws & updates…

0 reacties