+31 416 34 07 36 service@allpro.nl

Vacature: Calculator

calculator-gevelbouw-allpro

Vacature: Calculator

23 juli 2020

Welkom bij Allpro!

Metalen gevels realiseren, dat is de kracht van Allpro. Identiteit uitstralen met exterieur, een uitgelezen kans om een onuitwisbare indruk te maken met de buitenkant van het gebouw, dat is precies waar Allpro opdrachtgevers toe in staat stelt. Met een team van getalenteerde en gedreven professionals worden indrukwekkende, esthetische gevels opgeleverd.

Naast de snelle groei die het bedrijf momenteel doormaakt, staat bij Allpro persoonlijke ontwikkeling, ongeacht achtergrond, centraal. Wij stimuleren motivatie en wilskracht en zijn ervan overtuigd dat met een positieve en leergierige instelling veel bereikt kan worden. Ben jij de gedreven professional die met ons meegroeit?

 

De functie

De toonaangevende designs van architecten vertalen in een aansluitende calculatie, dat is wat jij als geen ander kan. Met jouw “alles-is-mogelijk-mentaliteit” help jij architecten en opdrachtgevers met het realiseren van het plaatje wat zij al tijden in hun hoofd hebben. Innovatieve ideeën worden werkelijkheid, want met jouw bouwkundige inzicht en klantgerichtheid creëer jij passende calculaties voor de opdrachtgevers van Allpro. Jij weet de wensen en verzoeken te vertalen in een technische offerte en kan hier een commercieel aanbod van maken voor jouw klant. Jij stelt de juiste vragen om alle informatie die je hiervoor nodig hebt te verzamelen en maakt de offertes voor jouw klant. Jouw kennis van constructies en materiaal dragen hieraan bij. Je bent sterk in het analyseren van uitdagingen en jouw oplossingsgerichtheid zorgt ervoor dat deze worden getackeld. Samen met je collega’s zet jij je in voor het creëren van totaaloplossingen voor metalen gevels.

 

Wat ga je doen?

Onderstaande activiteiten zijn op dagelijkse basis deel van jouw takenpakket, waarbij je directe verantwoording afdraagt aan de Commercieel Manager.

 • Calculaties maken voor werken die variëren van zetwerken tot grote projecten
 • Aanvragen selecteren die passen bij Allpro en deze afhandelen in overleg met je collega’s
 • Nauw contact houden met jouw klanten zodat je altijd wensen en aanvragen kunt inventariseren;
 • Commercieel en relatiegericht communiceren met contacten
 • Aanvragen proactief opvolgen en converteren in opdrachten: Gegevens opvragen, calculatie realiseren
 • Offertestroom administratief afhandelen – het verzorgen van de totale documenten tot en met de opdracht
 • Collega’s van Sales ondersteunen bij het verwerven van de opdracht
 • Correcte en volledige overdracht naar de werkvoorbereiding en engineers

 

Aanbod

Wij bieden jou een werkomgeving met veel variatie in je werkzaamheden. In deze omgeving heb je veel eigen verantwoordelijkheid en ben je zeer zelfstandig aan het werk. De functie betreft een fulltime dienstverband.

Bij Allpro heerst een vlakke cultuur, waarbij iedereen een sterke eigen bijdrage levert aan de organisatie vanuit eigen vakgebied en motivatie. Input van iedereen wordt gewaardeerd en voorstellen worden open besproken. Bij Allpro kun je jezelf uitdagen en er is veel mogelijkheid tot zelfontwikkeling.

 

Criteria

De ideale kandidaat brengt de volgende competenties mee:

 • HBO werk- en denkniveau
 • Bouwkundig inzicht
 • Commercieel – Je hebt gevoel voor koopsignalen en weet deze te converteren naar aanvragen en opdrachten
 • Een relevante, bouw gerelateerde opleiding
 • Positieve energie en gevoel voor humor
 • Jij bent trots op het creëren van mooie projecten
 • Technisch creatief – Je denkt in oplossingen en alternatieven

 

Solliciteren

Wij nodigen je van harte uit om je CV en motivatie te sturen naar solliciteren@allpro.nl, uiteraard ben je ook vrij om jezelf voor te stellen in een introductievideo en deze mee te sturen. Wij zullen contact met jou opnemen naar aanleiding van jouw bericht.

Wil je meer achtergrondinformatie over actueel nieuws en ontwikkelingen binnen onze organisatie, bekijk het nieuwsoverzicht via onderstaande button. 

Meer nieuws & updates…

0 reacties