+31 416 34 07 36 service@allpro.nl

Nieuw in opdracht: Univacco – Waalwijk

artist-impression-gevel-uitvoeren-univacco-facade-allpro

Nieuw in opdracht: Univacco – Waalwijk

24 juni 2020

Het nieuwe bedrijfspand van Univacco Foils Holland BV wordt binnenkort gerealiseerd in Waalwijk. Hier hoort natuurlijk ook een nieuwe gevel, op maat gemaakt voor Univacco, bij. Door de sterke groei van het bedrijf de afgelopen jaren is er een behoefte om een locatie te creëren die hen naar wens accommodeert. Samen met Bouwcombinatie Hercuton, Remco Ruimtebouw en het ontwerp van Vogels Bouwmanagement zal er een project met een oppervlakte van circa 7.000 m2 worden gerealiseerd. Na de bouw van het pand zal de gevel worden gerealiseerd om een onuitwisbare indruk achter te laten.
 

Het uitvoeren van de gevel van Univacco

Vanaf de snelweg zal het nieuwe pand van Univacco prominent zichtbaar zijn. Zowel de gevel als de plafondelementen zullen hierbij in het oog springen. Voor de uitvoering van de nieuwe gevel van Univacco is er gekozen voor een opvallende goudkleurige façade. Voor alle gevelelementen creëert Allpro een op maat gemaakt detailontwerp, waarbij engineering en productie van de constructie zijn inbegrepen. Om de extreem vlakke plafondelementen te realiseren, een nieuw systeem ontwikkeld, waarbij een vrij overspanning wordt gecreëerd van 4.0m1 bij 1.2m1. Door de grote oppervlakte is er een minimale belijning nodig. Het materiaal wat hiervoor zal worden gebruikt is Larcore aluminium honingraat. De overige goudkleurige gevelbekleding zal worden uitgevoerd in een aluminium bedhaak-systeem van Larson aluminium composiet. Ondanks het toepassen van deze twee verschillende producten, zal er geen kleurverschil onderling optreden.

 

De locatie van het project

Het nieuwe pand van Univacco zal gelokaliseerd worden vlak naast de A59 in Waalwijk. Door de centrale locatie zal de nieuwe werkplek voor de werknemers van Univacco op een echte logistieke hotspot liggen. Op deze plek zal zowel ruimte zijn voor productie, opslag en kantoorruimtes. De ligging naast de snelweg en het industrieterrein accommodeert de mogelijkheid tot uitbreiding van de activiteiten in de toekomst.

Wat doet Univacco Foils Holland BV?

Univacco Foils Holland is producent en leverancier van warmdrukfolie, koudfolie, holografische folies en special effect folies (SEF). Univacco Foils Holland BV is distributeur van internationaal producent Univacco Technology Inc. in Taiwan en zij hebben meer dan 1.000 medewerkers wereldwijd. Naast Univacco Foils zal ook machinebedrijf Starfoil Technology Netherlands BV worden gehuisvest op deze nieuwe locatie. Starfoil Technology Netherlands bv is producent van drukmachines en spoel- en wikkelmachines voor de folie-industrie.

Nog meer weten over dit project? – Klik dan hier.

#Teamwork

artist-impression-gevel-uitvoeren-univacco-facade-allpro-double

Op bovenstaande afbeeldingen de artist impression van dit project.

Meer weten? – Klik hier voor de technische specificaties van Larson composiet met een FR-kern.

Of klik hier voor de technische specificaties van Larcore aluminium composiet met een honingraat (honeycomb) kern. 

 

Meer nieuws & updates…

0 reacties