+31 416 34 07 36 service@allpro.nl

Uniek bij Allpro

Verschillende materialen combineren

De mogelijkheid tot het combineren van verschillende materialen om verschillende projecten te realiseren is uniek bij Allpro. Zo zijn er mogelijkheden om uw zetwerk, façades en andere gevelwerken met elkaar te combineren. Eén plek waar uw werk ontwikkeld, uitgewerkt en geproduceerd wordt, dat is de service van Allpro.
Dat betekent dat uw achterconstructie bij ons in productie kan worden genomen, en ook de gevelpanelen en façades.

Ons materiaal wordt zeer zorgvuldig geselecteerd. Veel waarde wordt gehecht aan stevigheid, zetbaarheid en de dikte van het product. Ook een A-kwaliteit coating van het materiaal is van belang. Op deze pagina vindt u een overzicht van de materialen waarmee wij werken binnen onze businessunits. De aanvullende informatie, zoals brochures en kleurkaarten zijn van onze leveranciers, controleer daarom altijd even bij ons of het materiaal ook daadwerkelijk beschikbaar is.

Materialen

Zetwerk kan worden besteld in verschillende materialen. Dit is uiteraard afhankelijk van de constructie, het gewicht en het doeleinde hiervan. Ook hierover kunt u advies bij ons inwinnen.

- Staal
- Aluminium Brute
  • Aluminium Brute (tot 5mm)
  • Aluminium voor-geanodiseerd
  • Aluminium geanodiseerd
  • Aluminium voorgelakt (diverse kleuren)
- RVS
  • RVS304 (geschikt voor binnen)
  • RVS316 (geschikt voor buiten)

Materialen

Combinaties van staal & composiet

- Larson (by Alucoil) Aluminium composiet (lichtgewicht, FR kern)

Deze composietpanelen bestaan uit een mineralen FR-kern welke aan beide kanten is bedekt met aluminium, de kleurkant voorzien van een beschermende folie. In totaal is het materiaal 4 millimeter dik. Door het lichte gewicht en de grote variatie aan mogelijkheden qua kleur is het materiaal zeer geschikt voor verschillende doeleinden. Denk hierbij aan gevelcassettes, lichtstraten, dakkappellen, achterwanden, interieuraankleding, scheidingswanden en nog veel meer. Laat u adviseren over de doeleinden, hieronder vindt u tevens de technische specificaties en producteigenschappen van het materiaal.)

- Larcore (by Alucoil) Honingraat composiet (lichtgewicht, honeycomb, A2 brandklasse)

De honingraatpanelen, ook bekend als honeycomb zijn zeer sterke, lichtgewicht composietpanelen van Alucoil. Deze bestaan uit een kern van aluminium honingraat, aan weerszijden bedekt met een hechtlaag, vervolgens wederom aluminium en aan de kleurzijde een beschermende folie. Door de kern van honingraat is het materiaal zeer onbuigzaam, in tegenstelling tot massieve materialen. Met een gewicht van slechts 5,17 kg per vierkante meter is dit multifunctionele materiaal zeer interessant voor doeleinden als liften, interieurtoepassingen, transportbouw, marinebouw, brandwerende deuren, facades en uiteraard gevelconstructies. Allpro heeft standaard Larcore panelen op voorraad met hotmelt, dit is een laag primer die geschikt is als onderlaag voor een grote variatie gewenste kleuren.

Alucobond composiet
– Aluminium
– (Corten) staal
– Alle bovenstaande materialen – in combinatie.

Materialen

Aluminium composiet & bevestigingsmaterialen

Aluminium composiet (PE- / FR-kern) – Larson by Alucoil
Honingraat aluminium composiet (lichtgewicht) – Larcore by Alucoil
Diverse bevestigingsmaterialen; popnagels en zelfborende schroeven.

Onze merken

Overzicht van onze merken

Een greep uit onze beschikbare merken. Klik op het logo om de opties te bekijken.

Voor actuele beschikbaarheid van merken & materialen

Neem contact op met onze serviceafdeling!