+31 416 34 07 36 service@allpro.nl
Maatwerk is de standaard.

Zetwerk van Allpro

METAALZETTERIJ

Eenvoudig en snel zetwerk op maat bestellen, dat kan bij ons. Alle randjes en kantjes voor gebouwen kunnen naar wens worden geproduceerd in onze eigen fabriek. Allpro is al ruim 30 jaar gespecialiseerd in zetwerk op maat en beschikt over de grootste zetterij van de Benelux. Vele soorten staal, aluminium en composiet zetten, knippen, slitten, ponsen, lassen, frezen en engineeren onze vakmensen op dagelijkse basis.

Wij streven naar service binnen 24 uur voor uw order. De levertijd is uiteraard afhankelijk van het type en grootte van uw bestelling en beschikbaarheid van het materiaal. Klik hier voor de bestelvoorwaarden.

Zetwerk op maat

Eenvoudig bestellen

Met het orderformulier kunt u direct uw zetwerk eenvoudig bestellen. Orders kunnen direct worden verstuurd naar: order@allpro.nl. Een bevestiging van de order zal dan direct worden teruggestuurd; zo weet u ook zeker dat de bestelling in goede orde is ontvangen. Op het moment dat het werk af is, ontvangt de inzender ook een bevestiging per mail met een gereed melding, dan is de order uit productie.

Toch eerst even een prijs opvragen? Geen probleem; stuur uw verzoek naar offerte@allpro.nl.

Wat voor zetwerk

kan ik bestellen?

Bij Allpro kunt u een grote variatie zetwerk bestellen, in verschillende kleuren, maten en diktes. Ons zetbereik reikt tot maximaal 8 meter. Technische bewerkingen zoals ponsen, lassen, frezen en poedercoaten kunnen wij ook voor u verzorgen, dit kost echter wat meer tijd. Houd hier rekening mee bij uw bestelling. Hieronder een kort overzicht van de mogelijkheden.

Naast de reguliere zetwerken, kunt u bij ons ook terecht voor profielplaten uit kwaliteitsmateriaal. 

Andere wensen? Bel ons gerust! Wij denken graag met u mee.

Zetwerk op maat

Profielen

De onderstaande profielen geven een indruk van de vele opties binnen onze fabriek. Tevens behoort felsen tot de mogelijkheden.

Materialen

Staal, Aluminium & RVS (stainless steel)

Zetwerk kan worden besteld in verschillende materialen. Dit is uiteraard afhankelijk van de constructie, het gewicht en het doeleinde hiervan. Ook hierover kunt u advies bij ons inwinnen.

Aluminium Brute

  • Aluminium Brute (tot 5mm)
  • Aluminium voor-geanodiseerd
  • Aluminium geanodiseerd
  • Aluminium voorgelakt (diverse kleuren)

STAAL

 

 

 

RVS

  • RVS304 (binnen)
  • RVS316 (buiten) kwaliteit

 

Speciale

Vragen en verzoeken

Neem gerust contact op met onze serviceafdeling voor de mogelijkheden.
Wij houden onze voorraad goed bij, het komt echter soms voor dat wij iets langer op een levering moeten wachten in verband met beschikbaarheid van bepaald materiaal. Dit laten wij u dan uiteraard weten.
De aanvullende informatie, zoals brochures en kleurkaarten zijn van onze leveranciers, controleer daarom altijd even bij ons of het materiaal ook daadwerkelijk beschikbaar is.