+31 416 34 07 36 service@allpro.nl

Nieuw in opdracht: Helix – Utrecht

Helix-utrecht-allpro-gevel-a2-facade-aluminium

Nieuw in opdracht: Helix – Utrecht

19 juni 2020

Deze blikvanger zal in de toekomst de skyline naast de A2 verrijken. Dit duurzame kantoorgebouw zal verschillende bedrijven gaan accommoderen in Leidsche Rijn. De architect heeft een design gerealiseerd met een zeer bijzondere architectonische uitstraling. De spiraalvormige trap in het centrale atrium – zichtbaar vanaf de A2 – is het hart van het gebouw, waarbij beweging, ontmoeting en verbinding centraal staan.

 

Hoe wordt de gevel uitgevoerd?

De gevelplint zal worden uitgevoerd in 3mm gepoedercoate aluminium lamellen. De keuze hiervoor is gemaakt doordat het op deze manier voldoet aan het gewenste lichte gewicht en de visuele belijning kan hierdoor worden gerealiseerd. De betonnen lamellen zijn hierbij vervangen. Het vakmanschap en de kunde van onze partners zullen de uitvoering van deze gevel tot een succes maken.

 

Een gezonde werkomgeving

Dit pand zal erg in het oog springen, zowel bij de gebruikers als bij alle bestuurders die passeren op de A2. Gezond werken staat in dit pand centraal, wat is gereflecteerd in het totale design. De werkomgeving in het duurzame kantoorgebouw bestaat uit vier kantoorlagen en twee parkeerlagen onder het gebouw.

 Voor meer informatie over dit project, check deze link.

Helix-Utrecht-allpro-gevel-aluminium-collage

Meer nieuws & updates…

0 reacties