+31 416 34 07 36 service@allpro.nl

Antonian – Amsterdam

ANTONIAN-Amsterdam-gouden-gevelbekleding-allpro
ANTONIAN-Amsterdam-gouden-gevelbekleding-allpro
ANTONIAN-Amsterdam-gouden-gevelbekleding-allpro
antonian-amsterdam-gouden-entree-allpro
Antonian-Amsterdam-gouden-gevelbekleding-allpro-hoofdingang
ANTONIAN-Amsterdam-gouden-gevelbekleding-allpro
ANTONIAN-Amsterdam-gouden-gevelbekleding-allpro
3115_zuidpark_int_a2_laagbouw_02
3115_zuidpark_int_b2_laagbouw_02
IMG_0349
ANTONIAN-Amsterdam-gouden-gevelbekleding-allpro ANTONIAN-Amsterdam-gouden-gevelbekleding-allpro ANTONIAN-Amsterdam-gouden-gevelbekleding-allpro antonian-amsterdam-gouden-entree-allpro Antonian-Amsterdam-gouden-gevelbekleding-allpro-hoofdingang ANTONIAN-Amsterdam-gouden-gevelbekleding-allpro ANTONIAN-Amsterdam-gouden-gevelbekleding-allpro 3115_zuidpark_int_a2_laagbouw_02 3115_zuidpark_int_b2_laagbouw_02 IMG_0349

AMSTERDAM

ANTONIAN

Project

Voor het voormalige hoofdkantoor van V&D heeft MOKA architecten in opdracht van PATRIZIA AG een ontwerp gemaakt voor de revitalisatie van dit gebouw. Het pand aan de A10 zal verschillende bedrijven gaan hosten. De zeer bereikbare locatie zal de work-life balans tot in het uiterste accommoderen. Een nieuwe entree wordt toegevoegd als verbindende ontmoetingsplek.

De entree van dit pand wordt zeer kenmerkend. Voor dit project is een gouden luifel aan de buitenzijde gemaakt, waarvan het verticale patroon helemaal wordt doorgevoerd in het plafond aan de binnenzijde wat een zeer esthetische uitstraling zal geven. De betonnen ribbel van het originele gebouw is gebruikt ter inspiratie van de vormgeving voor het verticale patroon in de gevel. Dit is uitgevoerd in aluminium composiet in de kleur Sparkling Brass Gold.

Samen met EG-Projecten en Ooijevaar | bevlogen bouwers wordt dit project gerealiseerd, de oplevering van de nieuwbouw is verwacht in het tweede kwartaal van 2021.

Details

Partners:
EG-Projecten
Ooijevaar | Bevlogen Bouwers

Architect:
MOKA Architecten

Materiaal:
Aluminium Composiet (Larson)
Kleur: Sparkling Brass Gold

Locatie:
Amsterdam – Zuidpark

Oplevering:
Eind tweede kwartaal 2021