+31 416 34 07 36 service@allpro.nl

Univacco – Waalwijk

Univacco-bouw-facade-schaduw-blauwe-lucht-allpro
univacco-gouden-gevel-waalwijk-allpro-blinde-bevestiging-hoeken
Univacco-bouw-gouden-gevel-blauwe-lucht-bouw
Nieuwbouw-Univacco-Foils-Waalwijk-gouden-gevel-blauwe-lucht
Nieuwbouw-Univacco-Foils-Waalwijk-Vogels-Bouwmanagement-november-5
Nieuwbouw-Univacco-Foils-Waalwijk-Vogels-Bouwmanagement-design
Nieuwbouw-Univacco-Foils-Waalwijk-Vogels-Bouwmanagement-render
Univacco-bouw-facade-schaduw-blauwe-lucht-allpro univacco-gouden-gevel-waalwijk-allpro-blinde-bevestiging-hoeken Univacco-bouw-gouden-gevel-blauwe-lucht-bouw Nieuwbouw-Univacco-Foils-Waalwijk-gouden-gevel-blauwe-lucht Nieuwbouw-Univacco-Foils-Waalwijk-Vogels-Bouwmanagement-november-5 Nieuwbouw-Univacco-Foils-Waalwijk-Vogels-Bouwmanagement-design Nieuwbouw-Univacco-Foils-Waalwijk-Vogels-Bouwmanagement-render

WAALWIJK

UNIVACCO FOILS

Project

Voor de realisatie van de gevel- en plafondelementen is een combinatie van materialen gebruikt. Voor de verticale panelen is er Larson aluminium composiet met een FR kern toegepast. Dit vlakke materiaal is 4 mm dik en wordt geëngineerd en geproduceerd als gevelpaneel. De montage van de gevelelementen komt erg nauw, de bouwtolerantie in dit ontwerp is namelijk lastig te ondervangen. Mede door de finish zou elke potentiële inconsistentie in de montage opvallen. Door de glasgraad van de panelen zou de reflectie anders niet kloppend zijn. Dit vraagt veel van de vakkundigheid van de monteurs.

vooraanzicht-gevel-plafond-univacco-waalwijk-lucht

De plafondelementen zijn vervaardigd uit Larcore aluminium composiet met een honingraatkern. Beide materialen zijn afgewerkt met exact dezelfde finish, waardoor het uiterlijk van de panelen – na montage – niet van elkaar te onderscheiden is. Mede door de wijze van produceren van de verschillende cassettes is dit mogelijk. Hierdoor lijkt de gevel van een afstand uit één geheel te bestaan. 

Lees meer over de achtergrond van dit project >>

Details

Partners:
EG-Projecten
Hercuton

Artist impressions:
Vogels Bouwmanagement

Materiaal:
Larson Aluminium composiet 
Larcore honingraat (honeycomb – A2)

Kleur: Gold Brushed – High Gloss (Customized)

Variatie in zwarte zetwerken

Locatie:
Waalwijk

Oplevering gepland:
2021