+31 416 34 07 36 service@allpro.nl

Over Allpro BV

Het verhaal achter het metaal

Allpro BV is onderdeel van de Allpro Bouw Groep. In 2015 zijn MZZN en Allpro Giessen samengevoegd tot MZ Allpro. Sinds september 2019 wordt de naam Allpro BV gevoerd. Het bedrijf is begonnen als metaalzetterij, maar is inmiddels uitgebreid tot een full-service/full-product organisatie. Met trots calculeert, engineert en produceert Allpro esthetische gevels voor zowel grote als kleinere opdrachtgevers. De combinatie en volledigheid van services die Allpro biedt; de zetterij, het engineering proces, het ontwikkelen van façades, het ondersteunen bij complexe tekenwerken en de productie van het materiaal, is uiterst uniek in Nederland.

Lees meer

Allpro excelleert in hun service door gebruik te maken van alle kwaliteiten die zij in huis hebben weten te halen. Dit hebben zij onderverdeeld in drie businessunits; metaalzetterij, façades en handel. Op deze manier kan Allpro excelleren in het creëren van volledige metalen gevels, een proces wat zij begeleiden van begin tot eind.

Henk Reijnders en Kevin Crawford zijn de vormgevers van het bedrijf zoals het nu is. Zij hebben een heel duidelijk doel voor ogen en een overtuigende kijk op de manier waarop zij hun bedrijfscultuur hebben vormgegeven. Een bedrijf met multinational input van verschillende kanten, met een focus op de eigen omgeving. Allpro is een onafhankelijke organisatie waarbij ervaring, betrouwbaarheid en competentie centraal staan. Andere kernwaardes zijn; respect, eerlijkheid, verantwoord risico durven nemen en humor.

Naast de drive om zich te ontwikkelen, services te verbeteren en producten te optimaliseren, is de sfeer bij Allpro erg belangrijk. Diversiteit, openheid en zorg dragen voor elkaar zijn aspecten die diepgeworteld zijn in de bedrijfsvoering.

“Wij zijn trots op de vakmensen die op dagelijkse basis zorgdragen voor een topservice in de operatie, ondersteund door een excellerend engineering team wat nauw samenwerkt met een enthousiast sales team.”–Henk Reijnders

Value Proposition

& identity

Ons doel is om gevels te realiseren om trots op te zijn. De buitenkant van een pand is het visitekaartje; een uitgerekende kans om de buitenwereld écht te laten zien waar je voor staat. Wij maken exterieur waar je naartoe rijdt, aanwijst en zegt: “Kijk, daar heb ik aan meegewerkt!” of “Kijk, dat is mijn werkplek!”

Kennis, kunde en vakmanschap gebundeld, en tot realisatie gekomen. In alles wat wij doen, staan de wensen van onze opdrachtgevers centraal. Wij denken in een vroeg stadium mee, waardoor problemen getackeld worden en het idee en design ook echt werkelijkheid kunnen worden.

Werken bij

Allpro BV

Persoonlijke ontwikkeling, onafhankelijk van achtergrond, dat kan bij Allpro. Motivatie en wilskracht worden bij ons gestimuleerd. Oplossingsgericht denken is in onze hele organisatie van belang.

Kun jij jezelf vinden in onze bedrijfscultuur? Laat het ons weten. Wij staan altijd open voor gemotiveerd talent met een positieve houding.

Meer weten over Allpro BV?

Neem contact met ons op!