+31 416 34 07 36 service@allpro.nl
Materialen & Kleuren

Ons assortiment bestaat uit alle metalen materialen die benodigd zijn voor gevelbekleding. In onze fabriek verwerken wij een variatie aan staal, aluminium, aluminium composiet en RVS. Onderstaand een overzicht van de verschillende materialen die wij op dagelijkse basis in onze fabriek verwerken. Deze materialen zijn te verwerken tot zetwerk, achterconstructies, gevelcassettes, gevelpanelen en profielplaten.

Graag even overleggen met een van onze experts? Neem contact met ons op.

steel-coil-sun-staal-grondstof-tekort

Andere beschikbare materialen

  • Magnelis
  • RVS 304/316
  • Aluminium (1/1,5/2/3/4/5mm)

Verschillende merken aluminium composiet

Aluminium composiet is beschikbaar van verschillende leveranciers. Afhankelijk van het doeleinde waarvoor ACM wordt toegepast, kan er voor verschillende kwaliteiten worden gekozen. Bij Allpro zijn de onderstaande premium merken beschikbaar. Daarmee bent u verzekerd van een hoogwaardig kwaliteitsproduct voorzien van certificeringen en garanties.

larson-mirror-panel-composite-aluminium-allpro

Alucoil – Larson®

larcore-aluminium-honeycomb-honingraat-panelen-goud-allpro

Alucoil – Larcore®

leuvehaven-paviljoen-alucobond-composiet-grey-triangle-allpro

3A Composites – Alucobond®

Materiaal inkopen

Via offerte@allpro.nl kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen voor het gewenste materiaal. Direct bestellen doet u via order@allpro.nl. U kunt ook onderstaand formulier invullen, of kom direct met ons in contact.

 

Meer informatie & offerte aanvragen

13 + 1 =

 Vul hierboven uw verzoek of vraag aangaande aluminium composiet in, en wij komen er zo spoedig mogelijk bij u op terug via de vermeldde contactgegevens.

Blijf op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen op het gebied van R&D.